Nejmar është ndarë nga e fejuara e tij Bruna Markizine në tetor. Megjithatë ai nuk ka humbur shumë kohë për të gjetur një partnere të re. Ajo quhet Xhovana Lançeloti dhe është një aktore braziliane.

ë dy ndodhen në Londër, madje kanë bërë shaka me njëri-tjetrin në rrjetet sociale. “Paparacët” kanë zbuluar se shoqërimi i tyre është më tepër se miqësor.