Ky është ndër brezat më të mirë të volejbollit shkodran në vitet ’80. Po jua kujtojmë edhe emrat: Xhino Mjeda, Mark Kroqi, Gjon Çpba, Adrian Shiroka, Irfan Damnori, Simon Guga, Federik Trumza, Bernard Talushi, Bernard Shtyllari dhe Adrian Mikopli.