Kandidati per postin e kryetarit te Bashkise Shkoder, Benet Beci ka zhvilluar edhe nje takim te dyte me sportiste e trajnere. Kjo sepse ai mesa duket e konsideron nje fushe te rendesishme te jetes per shkodranet.

“Me sportistë e trajnerë, të profileve dhe brezave të ndryshëm. Për Shkodrën që I ka mësuar gjithë Shqipërisë se sa i rëndësishëm është sporti, e që tashmë duhet t’u krijojë mundësitë më të mira talenteve të reja dhe përcjelljes së përvojës nga më të suksesshmit.

Faleminderit për mendimet e mbështetjen!”- shkruhet ne faqen zyrtare te kandidatit Beci.

Nga ajo çfare konstatohet edhe ne kete postim, shohim qe perkrah tij ka edhe disa figura te njohura te sportit jo vetem ne Shkoder, por edhe ne Tirane. Njeri prej tyre ishte i madhi i basketbollit shqiptar, Agim Fagu.