Ndryshime ne “timonin” e ekipit te mundjes se Vllaznise. Maldin Camaj nuk do te mundet t’i beje me te dyja detyrat, ate te trajnerit dhe te sportistit dhe si rrjedhoje, ka vendosur qe per momentin t’i perkushtohet karrieres si sportist.

Ne keto rrethana, ka qene e nevojshme te gjendet nje emer tjeter per ta zevendesuar ne detyren e trajnerit dhe ne fakt, eshte gjetur. Behet fjale per Altin Anzen. 41 vjeçari ka qene nje ish- mundes i Vllaznise, por ishte shkeputur prej disa vitesh nga ky sport, por tashme rikthehet serish prane sportit te tij te dashur.

Nje gje e tille behet e ditur permes nje njoftimi te vete shoqates se mundjes Vllaznia, ku shkruhet: “Shoqata e Mundjes Vllaznia emeron trajnerin e ri ish-mundesin e Vllaznise Altin Anza.

Trajneri aktual Maldin Camaj do vazhdoje te jape kontributin e tij si sportist duke qene e pa mundur ti beje te dyja si trajner dhe sportist”.

Kujtojme qe Altini eshte djali i nje emri te njohur e mundjes shkodrane si Ali Anza dhe padyshim qe do te kerkoje te beje me te miren ne detyren e sapomarre, per te çuar edhe me tej sukseset e ketij sporti./www.shkodrasport.com/