Dy ditë më parë në ambientet e stadiumit të “Loro Borici”, në Shkodër, arbitrat e FIFA-s, Eldorjan Hamiti dhe Ridiger Çokaj, kanë dhënë seminar mbi rastet e përzgjedhura që mund të ishin të dyshimta.

Njoftim i Kolegjumit të Arbitrave Shkodër:

“Në kuadër të “Programit të Edukimit” sektori i arbitrimit organizojë seminarin rajonal me arbitrat, asistentë dhe vëzhguesit e kolegjumeve, në Shkodër, Lëzhë , Laç dhe Fushë Krujë. Seminari kishtë në rolin e instruktorit arbitrin e FIFA-s, Eldorjan Hamiti dhe asisetnit e FIFA-s, Ridiger Çokaj, të cilët shpjëguan situatat e përzgjedhura.

Ky aktivitet u zhvillua ditën e hënë, datë 10 dhjetor, në orën 16:00, në Shkodër, pranë ambjenteve të stadiumit “Loro Boriçi”./newsport/