Kualifikimi i Shqipërisë në Europian ka sjellë festën e menjëhershme të lojtarëve kuqezi, të cilët e nisën nga fusha edhe ka vazhduar deri në hotel.

Në një video live të hapur në “Instagram” nga Kristjan Asllani, kohë për të uruar mesfushorin ka gjetur dhe kampioni i Botës me Francën, Benzhamë Pavar, i cili sot pjesë e Interit.

“Hajde gëzuar”, ishin fjalët e përdorura nga mbrojtësi francez për mesfushorin shqiptar.