Shqipëri-Itali do të jetë miqësorja e sotme që do të zhvillohet në Air Albania.

Vëmendja është e madhe te ky takim, teksa pritet të kemi edhe vendosjen e historisë së madhe në kryeqytetin shqiptar, për historinë e azurrëve.

Gjithçka lidhet me Pafundin, sulmuesin e ri të Udinezez.

Është vetëm 16-vjeç e 6 muaj dhe ka marrë ftesën e Mancinit.

Nëse ky futbollist do të aktivizohet për disa minuta sot në mbrëmje, atëherë do të kalonte Donarumën dhe do të ishte lojtari më i ri i 100 viteve të fundit që debutonte me Italinë.