Po konturohet nje fiasko e plote e perfaqesimit shqiptar ne Europe, por interesin se pari e kam te Vllaznia.

Duhet me teper kujdes nga drejtuesit e ekipit, jo vetem te mos bien pre e euforise karakteristike ne bastionin e futbollit shqiptar, por me profesionalizem ta orientojne median dhe opinionin sportdashes shkodran drejt realitetit, i cili eshte me i ashper se sa enderrohet ne diellin e ketyre diteve te nxehta vere.

Sepse kishte te tille qe quanin sukses dhe kalimin e turit te pare, megjithese pa u perballur me asnje kundershtar…

Duke mos harruar se aktiviteti ku u mor pjese eshte i fundit per nga rendsia ne Europe (mbas Championsit dhe Europa League), tani vlen urimi: Mirseerdhet ne realitet, me kembe ne toke suksese ne kampionatin kombetar!