Ylli i kombëtares së Argjentinës dhe PSG-së, Lionel Messi ka treguar pse i duhet trofeu i Kupës së Botës.

“Dua të bëhem kampion bote, jo për të ndryshuar qëndrimin e njerëzve ndaj meje apo për të arritur ndonjë madhështi, por sepse dua të arrij një objektiv me kombëtaren time duke shtuar Kupën e Botës në listën e titujve”, tha Lionel Messi.

Le të shtojmë se Messi ka fituar pothuajse çdo turne të mundshëm në karrierën e tij, përveç Kupës së Botës. Me shumë mundësi, ky është shansi i fundit për argjentinasin për të marrë titullin e lakmuar.

Argjentina e nis Kupën e Botës më 22 nëntor kundër Arabisë Saudite.