Fitore, entuziasëm, rroga, këto janë fjalët që shkruhen për Vllazninë në faqet e para të gazetave të sotme sportive.

Çka do të thotë se për këtë skuadër mjafton një apo dy fitore dhe gjithçka fillon të normalizohet.

Kështu, në faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Vllaznia merr 1 rrogë, zbardhet premtimi i klubit”.

Ndërsa në faqen e parë të gazetës “Sport Ekspres” është artikulli me titull: “Ka entuziasëm në Shkodër, Gjyrezi: është ritmi i duhur”.

Por për më tepër, lexoni më poshtë të plota faqet e para të gazetave të sotme sportive: