West Ham është një nga klubet për të mos thënë i vetmi, që është më pranë sulmuesit tonë të kombëtares.

Negociatat janë ende të hapura por Chelsea tani ka filluar të luftojë për Brojën.

Tuchel është një fans i madh për Armando Brojën, madje ka thurur elozhe për të duke thënë që gjithmonë ka qenë një lojtar që jep maksimumin edhe në stërvitje.

Tuchel dëshiron ta mbajë Brojën te Chelsea dhe tashmë e ardhmja e Armando Brojës merr tjetër drejtim.