ARKIV/ Një foto që bashkon dy emra të mëdhenj të futbollit shkodran

Mjafton nje foto dhe kaq mjafton qe shume prej lexuesve te gazetes tone te rikthejne ne vemendjen e tyre dy emra te shquar te futbollit shkodran dhe atij shqiptar si Esat Rakiqi dhe Selami Dani. E kemi nxjerre nga arkiva...

FUTBOLLI I FEMRAVE

Tifozët e Chelsea nuk e dinë se kujt shteti i përket...

Pas arritjeve të Skënderbeut në Europa League, historinë e futbollit shqiptar e kanë shkruar me gërma të arta burrneshat e Shkodrës. Këto të fundit...

HISTORI