Ne foto jane kater pjestare te Vllaznise kampione te sezonit 1991-92. Behet fjale per Astrit Premçin, Avenir Danin, Edmir Bilalin dhe Çlirim Bashen. Fotoja ne fjale eshte bere pikerisht ne momentet e festimit te atij titulli ne majin e ketij viti. Nje alternim tiparesh dhe karakteristikash ne loje, duke filluar nga portieri Dani qe ishte nje siguri e madhe ne prapavije per te vazhduar me mbrojtesin e qendres Premçin dhe ate te krahut te djathte Bashen. Ne sulm nderkohe ishte Bilali, njeriu qe shkelqeu kete kampionat teksa u shpall edhe golashenuesi me i mire i tij.