Liverpool thuhet se po konsiderojnë një ofertë për Mohamed Bahlouli, talentin e Lyon.

18 vjeçari, i cili është pjesë e grupmoshave u19, pritet që së shpejti të anëtarësohet në ekipin e parë të klubit francez pas paraqitjeve impresionuese me të rinjtë.

Dhe sipas “France Football”, skautët e Liverpool po i kushtojnë vëmendje të madhe Bahlouli-t para një transferimi të mundshëm në verë.