“Mesazhet që vijnë nga fusha janë shumë të ndryshme nga ato të dy turneve të fundit. Sigurisht që ka diçka që nuk shkon (me Anglinë). Mendoj se aspekti pozitiv i dy ndeshjeve të fundit është se situata vetëm mund të përmirësohet.

Do të përballemi me kundërshtarë më të mirë, kështu që ne duhet të përmirësohemi dhe të përpiqemi të marrim një fitore”. Kështu është shprehur Wayne Rooney, menaxheri aktual i Plymouth, duke folur për programin ‘Euros Extra’ të BBC-së:

“Për mua lojtarët duhet të marrin gjithashtu përgjegjësitë e tyre. Kapiteni, Harry Kane, tha se nuk dinte si të shtynte përpara(pas barazimit kundër Danimarkës.). Nëse unë jam në atë skuadër dhe shkoj në fushë futbolli dhe nuk di si të bëj presion apo si të luaj, është një shqetësim i madh”.