Në foto, dy nga kampionët e Vllaznisë së viteve ’80 në atletikë, Tonin Sokoli dhe Arben Mlloja duke u udhëzuar nga trajneri Rrok Hila.

Janë emra që kanë kontribuar në rezultatet e larta të ekipit shkodran për vite me rradhë prandaj meritojnë vëmendje të veçantë.