Kryesia e Federatës Shqiptare të Atletikës ka përzgjedhur emrat e sportistëve që do marrin pjesë në Kampionatin Ballkanik të sallave të mbyllura që do të zhvillohet më 18 shkurt në Stamboll të Turqisë. Në listën e ekipit tonë kombëtar, janë edhe tre sportistë të ekipit të Vllaznisë dhe pikërisht Elsid Dizdari, Elvedin Meti dhe Durjon Idrizaj. Të tre këta sportistë janë paraqitur më mirë se të tjerët në garat e fundit të kampionatit të sallave të mbyllura që u zhvillua në Tiranë.Përveç këtyre tre sportistëve të Vllaznisë, kuptohet që në listën e ekipit kombëtar është edhe shkodrani Admir Bregu që konkurron për klubin e Tiranës. Ajo që të bën përshtypje është se ndër katër trajnerët që do shoqërojnë ekipin tonë kombëtar në këtë Ballkaniadë, asnjëri prej tyre nuk është i klubit Vllaznia. Në fakt, kishte kohë që nuk ndodhte kështu por këtë herë duket se kryesia ka patur të tjera zgjedhje. Ndërkohë me ekipin, në rolin e liderit të kombëtares do jetë shkodrani Arben Mlloja që është anëtar i kryesisë së kësaj federate.

www.shkodrasport.com