Ne foto, ekipi i mundjes se lire te Vllaznise fitues i Kupes se Republikes ne vitin 1978 ne garat e zhvilluara ne Korçe. Nga e majta ne te djathte jane: Angjelin Sokoli, Artur Sukaj, Mhill Sogja, Tom Araçi, Agustin Mhilli, Kolec Lisi, Donat Shkoza, Tonin Dema, Fran Topalli, Isa Vejuka, Alfred Bardeli, Luigj Zefi, Rrob Bardeli dhe ne fund, trajner Eljaz Ahmeti