Milot Rashica është një nga lojtarët më në formë në Bundesligë. Në mesjavë ndaj Bajernit e vërtetoi më së miri duke shënuar një gol dhe duke shërbyer një tjetër.

 

5Por, “Pas çdo mashkulli të suksesshëm, fshihet një femër”, thotë një shprehje. Në rastin e  Rashicës, ky rast vërtetohet më së miri.

Partnerja e tij Belkiz Kera është ajo që e mbështet dhe në është në tribunë duke ndjekur 22-vjeçarin.

Ajo është një femër atraktive dhe duket se është një ndër çelsat e suksesit dhe të golave të Rashicës në këtë sezon.

8

 

6

 

5

 

4

3

 

2

 

1