Kryebashkiaku Luka: Shkodra eshte krenare me Erkandin, djalin e saj. Dhe jo vetem Shkodra por e gjithe Shqiperia. Nje sportist me vlera te rralla dhe ne duhet t’i jemi prane ketij sportisti te mrekullueshem ne menyre qe ai te na dhuroje te tjere suksese”.